Om Forlaget Elysion

Forlaget Elysion laver undervisningsmaterialer til brug i 1. til 6. klasse i Folkeskolen. Materialerne består af letlæsning, letlæsningsbøger, opgavebøger, opgavehæfter, engangsmaterialer, danskmaterialer, matematikmaterialer, tyskmaterialer, bøger til undervsining af to-sprogede elever  og bøger til indskolingen. 
Aktuelt er det dog, som ved forlagets start, letlæsningsbøgerne og materialerne til indskolingen - op til 6. klasse, der udgør grundstammen i forlagets udgivelser. Dog er materialerne til  undervisning af to-sprogede elever et område i stor vækst.

 

 

Spændende bøger i høj kvalitet

Forlaget Elysion har de sidste 30 år udgivet undervisningsmaterialer til brug - primært - i 1. til 6. klasse i Folkeskolen. Materialerne består af letlæsning, frilæsningsbøger, opgaver til download, opgavehæfter, engangsmaterialer, danskmaterialer, matematikmaterialer, tyskmaterialer, bøger til undervisning af to-sprogede elever  og bøger til indskolingen. 

 

 

Vi sætter en ære i at lave bøgerne og materialerne i den højeste kvalitet til den bedste pris. Derfor er hovedparten af vores letlæsnings- og frilæsningsbøger indbundet for æstetikkens, kvalitetens og holdbarhedens skyld. Vores opgavebøger til gengæld er klammehæftede for at kunne holde dem på en fornuftigt leje prismæssigt.

 

Vi udgiver gerne mange typer materialer, men aktuelt er det dog, som ved forlagets start, letlæsnings- og frilæsningsbøgerne og materialerne til indskolingen - op til 6. klasse, der udgør grundstammen i forlagets udgivelser. Dog er materialerne til  undervisning af to-sprogede elever et område i stor vækst. Vi forventer stor vækst på disse områder de kommende år.

Fortsæt som

Skoler

Uddannelsesinstitutioner
Offentlige institutioner
Forbeholdt skolens ansatte
Firmaer

Private

Private
Studerende